Έκθεση Γυναικείων Συνεταιρισμών & Οικοτεχνίας - Ειδήσεις Pancreta

Η Κοιν.Σ.Επ. Κοινωφέλεια σας προσκαλεί στην Έκθεση Γυναικείων Συνεταιρισμών και Οικοτεχνίας, που πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Η έκθεση θα γίνει στην Πλατεία Δασκαλογιάννη το τριήμερο 29-30/6 & 1/7/2018.

Η έκθεση αναμένεται να καλύψει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με πλούσιες διατροφικές προτάσεις από Γυναικείους Συνεταιρισμούς του νησιού μας αλλά και οικοτεχνικές μονάδες παραγωγής. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις συλλογές των οικοτεχνών, να γνωρίσουν τεχνικές και να ενημερωθούν για τις πρακτικές τους.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου θα έχουμε τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσουμε την κα Κατερίνα Γ. Τσούκη, ερευνήτρια και συγγραφέα του βιβλίου “Κρήτη.... όταν η παράδοση δημιουργεί το μέλλον! “, το οποίο παρουσιάζει τους γυναικείους συνεταιρισμούς της Κρήτης, η οποία θα μας μιλήσει για αυτούς. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των συνεταιρισμών και κοιν.σ.επ. που συμμετέχουν στην έκθεση. Η ημέρα θα κλείσει με τη μουσική συνάντηση των Θύμιου Μπαρδαμάσκου, Γιώργου Σταυράκη και Λευτέρη Τσιτουρη, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν σε ρεμπέτικους και λαϊκούς δρόμους.

Τη Κυριακή 1 Ιουλίου το μεσημέρι μία ακόμα συνάντηση θα μας προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι στη παράδοση, με τους Θεόφιλο Ποζίδη, Δημήτρη Ταβανίδη και Βαγγέλη Τζούφκα.

Ελάτε να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα των Γυναικείων Συνεταιρισμών, των Κοιν.Σ.Επ και των οικοτεχνών και να περάσετε καλά, σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στη συλλογικότητα, τη δημιουργικότητα και τη τέχνη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Παρασκευή 29/6:
ΈΝΑΡΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ 10πμ

Σάββατο 30/6:
~ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 7μμ
~ ΟΜΙΛΙΑ της κας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Γ. ΤΣΟΥΚΗ
Ερευνήτριας και συγγραφέας του βιβλίου 'Κρήτη.... όταν η παράδοση δημιουργεί το μέλλον!'
~ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
~ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τους
Θύμιο Μπαρδαμάσκος, Γιώργος Σταυράκης, Λευτέρης Τσιτουρης

Κυριακή 1/7:
~ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1.30 μμ,
Θεόφιλος Ποζίδης, Δημήτρης Ταβανίδης, Βαγγέλης Τζούφκας
~ ΛΗΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ 10 μμ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της έκθεσης που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα η εκδήλωση αυτή.
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κύριους χορηγούς
~ SILVA Wines
~ KANNABISHOP & ΘΡΙΞ ΜΙΧ
~ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε.
~ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΡΟΣΗΜΟ
~ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
~ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
και τους υποστηρικτές μας
~ ΛΙΘΟΙ Α.Ε.
~ CHRISTOULAKIS Graphic-Design-Printing
~ PRO LIGHT
~ COPY SOLUTIONS
~ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Σας περιμένουμε όλους!

Διοργανωτές: ΚοινΣΕπ ΚοινΩφέλεια


Πηγή: pancreta